Vrijwilligers

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

bij de arbeidsmatige dagbesteding voor hoger opgeleide mensen met een kwetsbaarheid voor het krijgen van een psychose. De deelnemers aan de dagbesteding hebben helaas in de meeste gevallen een blijvende afstand tot de arbeidsmarkt. Echter met gezamenlijke inspanning kunnen we hen een werksituatie bieden waarbij maatschappelijk relevant werk geleverd wordt  in een professioneel administratiekantoor genaamd:

​de BELASTINGTOKO en de PAPERASSENTOKO

en heeft de status van belastingconsulent, toeslagen informatiepunt en is HKZ en BPBI gecertificeerd. De aangeboden diensten zijn in principe gratis voor mensen met een uitkering en die cliënt zijn bij een GGZ- instelling.

Voor voorbereidende, ondersteunende en controlerende werkzaamheden in de Belastingtoko en de Paperassentoko zoeken we vrijwilligers met deskundigheid op financieel/administratief gebied en affiniteit met de doelgroep.​ Lees ook de flyer voor vrijwilligers en het profiel voor nieuwe vrijwilligers of geef ze door.

Vrijwilliger Jan Smit (70+) is geinterviewd door het Groningse vrijwilligerinitiatief Link050.nl. Lees hier het hele interview.

Wilt u ook een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij?
WORDT VRIJWILLIGER, GOED VOOR ONS EN GOED VOOR U !

Lees meer over de stichting en over het  vrijwilligersbeleid 

Op 15 januari 2018 ontving de directeur van de Stichting Nieuw Nabuurschap, de heer Wim Schuiten, in de Statenzaal van de provincie Groningen de Groningse vrijwilligersprijs 2017 in aanwezigheid van een aantal vrijwilligers en medewerkers.

Heeft u belangstelling? Maak een afspraak voor een informatief gesprek: (050)  317 26 25