Stand van zaken per 8 juni in verband met de corona crisis Datum: Monday 8 June

Onze dienstverlening met betrekking tot het Budgetbeheer en Bewindvoering zijn gewoon door gegaan zoals u van ons gewend bent.

Voorzichtig kunnen er inmiddels ook weer afspraken gepland worden met klanten bij op ons op het kantoor in Groningen. Voor belastingaangiftes en toeslagen berekeningen en andere administratieve zaken kunt u vanaf 1 juni aanstaande weer afspraken maken bij ons op kantoor in Groningen. U kunt telefonisch een afspraak plannen bij de mensen van de receptie. Omdat nog niet alle medewerkers beschikbaar zijn, kan het wat langer duren voordat u een afspraak heeft. We hebben voor al onze vaste klanten uitstel aangevraagd voor het indienen van de belastingaangifte 2019, we hebben dus ruim de tijd, tot 1 mei 2021, om de aangifte samen met u in te dienen.

De steunpunten voor Belastingaangiftes in Leeuwarden, Assen, Emmen en Winschoten zullen vooralsnog in ieder geval tot en met de week van 15 juni niet actief zijn. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen er nieuwe datums worden vastgesteld na die week.

Bij Stichting Nieuwe Nabuurschap is de dagbesteding na een korte onderbreking begin april met een beperkt aantal mensen voortgezet. Sinds 8 weken zijn we de dagbesteding weer gefaseerd aan het opstarten. Dat betekent dat de medewerkers weer langzaam instromen. Medewerkers die afhankelijk zijn van het Openbaar Vervoer zijn vanaf 1 juni ook weer welkom. Binnen ons kantoor is het Virus Protocol van toepassing en dit protocol dient te allen tijde te worden opgevolgd om de kans op een eventuele  besmetting zo klein mogelijk te houden. Het kantoor en de werkzaamheden zijn hier op aangepast. Dat betekent ook dat iedereen weer moet wennen en met het protocol moet leren werken. Dat is ook een van de redenen waarom we de instroom gefaseerd laten plaatsvinden. Nog niet iedereen is weer (volledig) aan het werk maar we streven ernaar om dit binnen nu en een aantal weken te realiseren.