Actuele stand van zaken per 25 mei Datum: Tuesday 26 May

Actuele) stand van zaken per 25 mei in verband met de corona crisis.
Onze dienstverlening met betrekking tot het Budgetbeheer en Bewindvoering gaan gewoon door zoals u van ons gewend bent.  Voorzichtig kunnen er ook weer afspraken gepland worden met klanten bij op ons op het kantoor in Groningen. Voor belastingaangiftes en toeslagen berekeningen en andere administratieve zaken kunt u vanaf 1 juni aanstaande weer afspraken maken bij ons op kantoor in Groningen. U kunt telefonisch een afspraak plannen met de mensen bij de receptie. Omdat nog niet alle mensen beschikbaar zijn, kan het wat langer duren voordat u een afspraak heeft. We hebben voor al onze klanten uitstel aangevraagd voor het indienen van de belastingaangifte 2019, we hebben dus ruim de tijd, tot 1 mei 2021, om de aangifte samen met u in te dienen.
De steunpunten voor Belastingaangiftes in Leeuwarden, Assen, Emmen en Winschoten zullen vooralsnog tot 15 juni niet actief zijn. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen er nieuwe datums worden vastgesteld na 15 juni.
Bij Stichting Nieuwe Nabuurschap is de dagbesteding na een korte onderbreking begin april met een beperkt aantal mensen voortgezet. Sinds 4 weken zijn we de dagbesteding weer gefaseerd aan het opstarten. Dat betekent dat de mensen weer langzaam instromen. Mensen die afhankelijk zijn van het Openbaar Vervoer kunnen vanaf 1 juni ook weer komen. Binnen ons kantoor is een Virus Protocol van toepassing en dit protocol dient te worden opgevolgd om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Het kantoor en de werkzaamheden zijn hier op aangepast. Dat betekent ook dat iedereen hier aan moet wennen en mee moet leren werken. Dat is ook een van de redenen waarom we de instroom gefaseerd laten plaatsvinden. Nog niet iedereen is weer (volledig) aan het werk maar we streven ernaar om dit binnen nu en een aantal weken te realiseren.
 

Website door Duracom Internetdiensten